^
Макдеонски (МК)English (UK)
 • 1 Мариово
  Селска архитектура во Мариово, с. Кален. 1996 година.
 • 2 Враќње од нива.
  Село Зубовце, Кумановско, 1998 година.
 • 3 Зурлаџии
  Пред црквата „Свети Јован“ во селото Црешево, Скопско.
 • 4 На Илинден
  Село Павлешенце, Овче Поле, 2002 година.
 • 5 Транспорт на дрва
  Село Калаузлија, Радовишко, 1996 година.

Македонско етнолошко друштво

INVITATION - KRATOVO 2022

Dear friends and colleagues,

Macedonian Ethnological Society announces the tenth edition of the Ethnological Documentary Film Festival Kratovo. Festival will be held in the town of Kratovo, Republic of Macedonia from 07 to 09 October, 2022.


The festival aims to promote visual ethnology/anthropology, to present different approaches to ethnological/anthropological film making, and to animate dialogue between the authors and spectators.
The submissions of documentary films made by ethnologists, anthropologists, professional filmmakers and students of ethnology and anthropology are welcomed.

The length and year of production of the films are not important.

The application form and films for the selection must be submitted online with English subtitles at
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.  

 

Please submit your films available for download without watermarks.

Find the entry form at    www.makedonskoetnoloskodrustvo.org

Macedonian Ethnological Society
Museum of Macedonia
Josif  Mihailovic  7
1000 Skopje
Macedonia


The dead line for the submissions is July 30, 2022.

The festival will provide accommodation during the festival days to the author or the representative of the film (breakfast, lunch or dinner and bed).

Кои сме ние?

МЕД е здружение на граѓани составено од професионални етнолози, кое има за цел да ја развива, негува и унапредува етнолошката дејност и наука, да презема активности за подигање на стручната подготовка на своите членови, како и остварување на други прашања од заеднички интерес.

Контакт информации

Адреса:
Ќурчиска б.б. (Музеј на Македонија)
1000 Скопје, Република Македонија
Тел: +389(0)2-3116-044 локал 27
Факс: +389(0)2-3116-439
Моб: +389(0)75-288-528 
Email: contact@med-mk.org

Фестивал на етнолошки филм

Придружете ни се

 

 

 

XI Меѓународен фестивал на етнолошки документарни филмови "Кратово 2022" е поддржан од Амбасата на Израел во Загреб, Република Хрватска

 Emblem_of_Israel.svg.png          

XI International Festival of Ethnological Documentary Films "Kratovo 2022" is supported by the Embassy of Israel in Zagreb, Republic of Croatia